Flores e Flowers

About this Blog

Τρίτη 25 Ιουνίου 2013

Λίγα λόγια για το BLog...

      Σκέψεις,  sκέψεις, σκέψεις. Πολλές σκέψεις και θέλω που δεν ξεστομίζονται ποτέ με
αποτέλεσμα να μην ακούγονται και ποτέ. Κι είναι κρίμα, πολύ. Είναι άσχημο και βασανιστικό. Ένα 
συναίσθημα που σε πνίγει στο λαιμό. Γιατί ενώ έχεις τόσα να πεις, δεν μπορείς. Διότι όλα όσα θα ήθελες να εκ φέρεις σου  κάθονται στο λαιμό και όσο και αν τα πιέζεις δεν βγαίνουν από το στόμα! Νιώθεις να πνίγεσαι ή κοκκινίζεις και νομίζεις πως από στιγμή σε στιγμή θα εμφανιστούν τα δάκρυα στο πρόσωπό σου! Με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να κατηγορείς τον εαυτό σου που για ακόμη μία φορά δεν κατάφερες να μιλήσεις όταν έπρεπε! Γιατί;! 
     Δεν ξέρω διότι αυτό το συναίσθημα με κατατρέχει πάντοτε, αφού ούτε τον ίδιο μου τον εαυτό δεν μπορώ να υπερασπιστώ. Απογοήτευση και θυμός είναι τα συναισθήματα που με κατακλύζουν όλες εκείνες τις φορές που ξέρω πως για ακόμη μία φορά δεν τα κατάφερα να ανορθώσω το ανάστημα μου και να μιλήσω εκεί που έπρεπε! Ίσως αυτό το Blog γίνει μια διέξοδος για μένα και μια μέρα βρω το θάρρος να πω όλα όσα εκείνα πραγματικά νιώθω σε όλους εκείνους που πρέπει να τα ακούσουν τη δεδομένη χρονική στιγμή!
   Όσο για σας που θελήσετε να με ακολουθήσετε και να κάνετε τα σχολιάκια σας δεν έχω παρά να σας καλωσορίσω και να σας ευχαριστήσω εκ των προτέρων θερμά! ;-) 


Welcomλοιπόν στο MY UnSpeaCaBLE THouGHtsss...!!!

             


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου