Flores e Flowers

About this Blog

Google+ Followers

Τρίτη, 6 Μαΐου 2014

Υπογλυκαιμίες! ! !

      Καλησπέρα, bloggerakia μου..Πάνω που είπα να τηρήσω το πρόγραμμα διατροφής μου σήμερα και να μην φάω γλυκό, να σου που μπήκε το διαβολάκι μέσα μου και με το που άνοιξα το βλέφαρο μετά από τον μεσημεριανό μου  ύπνο, πήγα στην κουζίνα και έπιασα ένα αμυγδαλωτό. Είχε μείνει από της κολλητής μου τον γάμο ε και σκέφτηκα να το φάω να μην χαλάσει το καημένο. Αλλά, ως συνήθως δεν μου έφτασε μόνο αυτό. Και αφού την έκανα την αμαρτία λέω δεν τρώω και μια κουταλιά νουτέλα έτσι για να μου φύγει και η υπογλυκαιμία που έχω από το πρωί. Γιατί βλέπετε με επισκέφτηκε και η φίλη μου η περίοδος σήμερα στη δουλειά. Ουφ, κι είναι ότι χειρότερο αυτές οι μέρες, ειδικά όταν έρθει και μεσοβδόμαδα όπου πρέπει να ξυπνάς και το πρωί να πας στη δουλειά. Βέβαια, το ευτύχημα με 'μένα είναι ότι η εργασία μου είναι καθιστική, οπότε ας μην διαμαρτύρομαι κιόλας γιατί θα είμαι αχάριστη. Τί να πουν και άλλες κοπέλες που είναι αναγκασμένες να είναι όρθιες και να τρέχουν πέρα δώθε. Μαρτύριο. Ειδικά τώρα που πλησιάζει και το καλοκαίρι. Σκέτη πίκρα. Ουφ, ας φάω άλλη μία κουταλιά νουτέλα να γλυκαθώ!Μμμμ..Υπέροχη η αίσθηση που σου αφήνει στον ουρανίσκο! Να μην παίρναμε και τις θερμίδες καλά θα ήταν. Μα γιατί όλα τα νόστιμα πράγματα να μας δημιουργούν τύψεις όταν τα τρώμε.. Τί άδικο! Βέβαια, θα μου πεις η κανέλα είναι αντιοξειδωτική γι'αυτό ας βάλω λίγη στον καπουτσίνο μου..
      Λοιπόν, σήμερα στη δουλειά, η μέρα κύλησε κανονικά με εξαίρεση βέβαια μια δυο περιπτώσεις που μου έτυχαν πάλι. Γιατί ως συνήθως, όλοι οι προβληματικοί θα έρθουν σε μένα να τους εξυπηρετήσω.Τον έχω αυτόν τον μ......μαγνήτη! Ω, ναι δεν αμφιβάλλω καθόλου γι' αυτό!Πάντως είναι ορισμένοι άνθρωποι ρε παιδί μου που ενώ έχεις όλη την καλή θέληση να τους εξυπηρετήσεις στο βγάζουν από τη μύτη! Έλεος, δηλαδή! Χρυσέ μου άνθρωπε θέλεις να βγάλεις από τον λογαριασμό σου δολάρια. Ωραία, κύριε, όμως, αν γίνει ανάληψη θα πρέπει να πληρώσετε και την αντίστοιχη προμήθεια. Κι όπως ήταν αναμενόμενο μόλις ακούνε αυτή τη μαγική λεξούλα "commision" λες και τους τσιμπάει καμιά μέλισσα και αρχίζουν να βρίζουν Θεούς και δαίμονες.  Και βέβαια τα ψυχολογικά σου ξεσπάνε στον υπάλληλο που έχεις μπροστά σου. Αυτός θα τα ακούσει βέβαια ποιός άλλος. Αυτός που δημιούργησε το σύστημα και όρισε το τιμολόγιο;Όχι, φυσικά. Άντε χρυσέ μου άνθρωπε γιατί και η δικιά μου υπομονή εξαντλείται κι έχω και τα ορμονικά μου θέματα. Στο τέλος και την προμήθεια πλήρωσε και τα δολλαριάκια του τα πήρε. Βέβαια έπρεπε να γίνει ολόκληρη φασαρία πρώτα, να κάνει το κομμάτι του για να ηρεμήσει.  Αυτός τα ψυχολογικά του βρήκε που να τα ξεσπάσει σήμερα εγώ να δούμε! Αχ, άδειασε το βαζάκι..Πάει τελείωσε δεν πρόκειται να ξαναμπεί στο σπίτι γλυκό για ένα μήνα! 
      Και το κερασάκι στην τούρτα;  Ένας γέρος  που μας ήρθε κατουρημένος, και στο τέλος άφησε και το pamper's του μες την τουαλέτα για να τον θυμόμαστε.Έτσι! Ένα μπουκάλι σπρέι χώρου δεν έφτασε για να φύγει η απαίσια μυρωδιά από το κατάστημα. Οι καθαρίστριες την απόλαυσαν βέβαια, οι δύστυχες τι τραβάνε κι αυτές. Όχι, ότι ήταν για λύπηση αυτός ο γέρος που άμα τον δεις ζητιάνος θα πεις είναι, σίγουρα. Βρε, αυτός καλά κρατεί. Αλλά σάμπως και θα τα πάρει μαζί του.Α πα πα. Τί σου είναι ο άνθρωπος, όμως, τι να πεις ο καθένας επιλέγει τον δρόμο του σε αυτή τη ζωή. 

Αυτά bloggerakia  μου.. Άλλη μια μέρα πέρασε και σήμερα και το καφεδάκι μου το απόλαυσα παρέα με το αγαπημένο μου Love radio.. Πάω να δω τα αγαπημένα μου  κλεμμένα όνειρα που ξεκινάνε όπου να 'σαι. Καλό βραδάκι να έχετε!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου